Vi har været i arkivet for at genoplive en af de gode gamle klassikere, nemlig hjemmelavet roulade. En helt simpel roulade med fyld af hindbærmarmelade serveret med flødeskum. Enkel og god roulade, som vi kender og husker den. Rouladen er både nem og hurtig at lave - og smager meget bedre end de færdigkøbte roulader.
En anden dejlig version af roulade.
Syltesukker er sukker, der indeholder pektin, som får marmeladen til at gelere. Bruger du alm. sukker, skal du tilsætte 2 tsk pektin til marmeladen. Skal det gå ekstra hurtigt, kan den hjemmelavede marmelade erstattes af 3 dl færdigkøbt marmelade (ca. 350 g).
12476 kJ / 2982 kcal
1129 kJ / 270 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,1 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 50 % | 33,2 g |
Fedt: | 45,9 % | 14 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.