Lad rouladen tø i køleskabet i ca. 4 timer.
7866 kJ / 1880 kcal
960 kJ / 230 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 5,8 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 65,9 % | 37,2 g |
Fedt: | 28,3 % | 7,3 g |
Æg
|
2 |
---|---|
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Revet citronskal (usprøjtet)
|
½ tsk |
Smeltet, afkølet smør
|
25 g |
Kartoffelmel
|
3 spsk |
Hvedemel
|
2 tsk |
Bagepulver
|
1 tsk |
Husblas
|
2 blade |
---|---|
Æggehvide
|
1 |
Sukker
|
1 spsk |
100 g | |
Æggeblomme
|
1 |
Revet citronskal (usprøjtet)
|
½ tsk |
Sukker
|
3½ spsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Skallen af 2 citroner (usprøjtede) i tynde stimler
|
|
---|---|
Vand
|
2 dl |
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Skovsyre
|
---|