Lad rouladen tø i køleskabet i ca. 4 timer.
7866 kJ / 1880 kcal
960 kJ / 230 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 5,8 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 65,9 % | 37,2 g |
Fedt: | 28,3 % | 7,3 g |
Her er den helt enkle og klassiske roulade opskrift - skal du også prøve den?
2
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
½ tsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
25 g
Smeltet, afkølet smør
|
|
3 spsk
Kartoffelmel
|
|
2 tsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Æggehvide
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
100 g
Flødeost
|
|
1
Æggeblomme
|
|
½ tsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
3½ spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Skallen af 2 citroner (usprøjtede) i tynde stimler
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
Skovsyre
|
---|