Gulerodskage-roulade
1 time
•
Gulerodskage-roulade er en skøn fusionskage. Fusionen mellem gulerodskage og roulade giver et resultat, der er mindst dobbelt så godt. Den lækre saftige bund af gulerodskage smurt med blød flødeostcreme - en kombination som bare fungerer. Prøv denne nemme gulerodskage-roulade næste gang lækkersulten melder sig...
Ingredienser
Gulerodskage-bund
3
Æg
|
|
---|---|
150 g
Brun farin
|
|
1 dl
Hvedemel (ca. 60 g)
|
|
¾ dl
Kartoffelmel (ca. 60 g)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
2
Fintrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
|
50 g
Finthakkede valnøddekerner
|
Sukker
|
---|
Flødeostcreme
400 g
Flødeost
|
|
---|---|
100 g
Flormelis
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Pynt
Citronmelisseblade
|
|
---|---|
Valnøddekerner
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 10 min ved 225° - traditionel ovn.
Gulerodskage-bund
Flødeostcreme
Sådan samler du rouladen
Lav evt. rouladen dagen før den skal serveres. Rouladen er lettere at skære ud, hvis den har sat sig lidt på køl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12644 kJ / 3022 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1111 kJ / 266 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 7,1 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 32,2 g |
Fedt: | 43,6 % | 13,1 g |
Relateret video
Gulerodskage-roulade