Salat med grillede ferskner
20 min
•
Dejlig fyldig sommersalat med grillede ferskner og salatost. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig frokostret evt. med brød til. Hvis ikke du har gang i havegrillen, kan fersknerne grilles på en grillpande.
Ingredienser
2
Ferskner i både
|
|
---|---|
½ spsk
Olivenolie
|
|
150 g
Salatblade
|
|
1
Avocado i mindre stykker
|
|
1
Lille rødløg i tynde ringe
|
|
½ dl
Valnøddekerner
|
|
½ dl
Sorte oliven
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Salatost i tern
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3745 kJ / 895 kcal
Næringsindhold pr. 100g
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,8 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 19,1 % | 5,1 g |
Fedt: | 69,1 % | 8,5 g |