Salat med grillede ferskner

Salat med grillede ferskner

20 min
Dejlig fyldig sommersalat med grillede ferskner og salatost. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig frokostret evt. med brød til. Hvis ikke du har gang i havegrillen, kan fersknerne grilles på en grillpande.

Sådan gør du

  • Pensl ferskenbådene med olie og grill dem på en varm grill eller grillpande, til de har tydelige grillstreger.
  • Anret salaten på et fad og fordel avocado, løg, valnødder og oliven henover.
  • Dryp med citronsaft og drys med salt og peber.
  • Smuldr osten henover og server.
Energiindhold for hele retten:

4004 kJ / 957 kcal

Næringsindhold pr. 100g

487 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 11,4 % 3,3 g
Kulhydrat: 18,6 % 5,3 g
Fedt: 70 % 9,2 g

Ingredienser

2 Ferskner i både
½ spsk Olivenolie
150 g Blandet salat
1 Avocado i mindre stykker
1 Lille rødløg i tynde ringe
½ dl Valnøddekerner
½ dl Sorte oliven med sten
1 spsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Flagesalt
Friskkværnet peber
100 g Salatost i tern