Salat med grillede ferskner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Dejlig fyldig sommersalat med grillede ferskner og salatost. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig frokostret evt. med brød til. Hvis ikke du har gang i havegrillen, kan fersknerne grilles på en grillpande.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 ferskner i både
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 liter blandet salat
  • 1 avocado i mindre stykker
  • 1 lille rødløg i tynde ringe
  • ½ dl valnøddekerner
  • ½ dl sorte oliven med sten
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Pensl ferskenbådene med olie og grill dem på en varm grill eller grillpande, til de har tydelige grillstreger.
  2. Anret salaten på et fad og fordel avocado, løg, valnødder og oliven henover.
  3. Dryp med citronsaft og drys med salt og peber.
  4. Smuldr osten henover og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4008 kJ / 954 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 11,9 %
  • Kulhydrat: 21,2 %
  • Fedt: 66,9 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag