Salat med grillede ferskner

20 min
Salat med grillede ferskner

Dejlig fyldig sommersalat med grillede ferskner og salatost. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig frokostret evt. med brød til. Hvis ikke du har gang i havegrillen, kan fersknerne grilles på en grillpande.

Ingredienser

2 Ferskner i både
½ spsk Olivenolie
150 g Salatblade
1 Avocado i mindre stykker
1 Lille rødløg i tynde ringe
½ dl Valnøddekerner
½ dl Sorte oliven
1 spsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Flagesalt
Friskkværnet peber
100 g Salatost i tern

Sådan gør du

  • Pensl ferskenbådene med olie og grill dem på en varm grill eller grillpande, til de har tydelige grillstreger.
  • Anret salaten på et fad og fordel avocado, løg, valnødder og oliven henover.
  • Dryp med citronsaft og drys med salt og peber.
  • Smuldr osten henover og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3745 kJ / 895 kcal

Næringsindhold pr. 100g

455 kJ / 109 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 11,8 % 3,2 g
Kulhydrat: 19,1 % 5,1 g
Fedt: 69,1 % 8,5 g
https://www.arla.dk/opskrifter/salat-med-grillede-ferskner/