Grillet fennikel med smør, revet ost og ristede nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

En skøn lille grøntsagsret, der smager fantastisk - enten som en lille forret med brød eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød. Grill fenniklen på havegrillen eller på en grillpande.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask fenniklerne og skær det nederste af bunden - ikke hele bunden, de skal stadig hænger sammen. Skær dem i 1 cm brede skiver og kog dem ca. 2. min i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte. Grill fennikelskiverne på en grillpande eller en havegrill - ca. 2 min. på hver side. Anret dem på en fad, fordel smørret henover og drys med ost og nødder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 75 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag