Grillet fennikel med smør, revet ost og ristede nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

En skøn lille grøntsagsret, der smager fantastisk - enten som en lille forret med brød eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød. Grill fenniklen på havegrillen eller på en grillpande.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask fenniklerne og skær det nederste af bunden - ikke hele bunden, de skal stadig hænger sammen. Skær dem i 1 cm brede skiver og kog dem ca. 2. min i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte. Grill fennikelskiverne på en grillpande eller en havegrill - ca. 2 min. på hver side. Anret dem på en fad, fordel smørret henover og drys med ost og nødder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 75 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag