Grillet fennikel med smør, revet ost og ristede nødder

Bedømmelse

(28 vurderinger)

En skøn lille grøntsagsret, der smager fantastisk - enten som en lille forret med brød eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød. Grill fenniklen på havegrillen eller på en grillpande.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask fenniklerne og skær det nederste af bunden - ikke hele bunden, de skal stadig hænger sammen. Skær dem i 1 cm brede skiver og kog dem ca. 2. min i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte. Grill fennikelskiverne på en grillpande eller en havegrill - ca. 2 min. på hver side. Anret dem på en fad, fordel smørret henover og drys med ost og nødder.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 75 %

Print

Kilde: