Du kan selvfølgelig også servere din salsiccia gryderet med pasta (men ikke med ris - vi er jo i Italien).
7733 kJ / 1848 kcal
437 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 47,4 % | 12,2 g |
Fedt: | 34,5 % | 4,1 g |
Vil du gå all-in med det italienske, så kan du lave gnocchi selv - prøv denne opskrift.
4
Salsiccia (ca. 240 g)
|
|
---|---|
6
Skalotteløg i grove stykker (ca. 250 g)
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Tomatpuré
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
200 g
Fennikler i tynde strimler
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 dl
Hakket persille
|
500 g
Gnocchi
|
---|