Gnocchi med salciccia
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Salsiccia er en Italiensk pølse der vinder mere og mere indpas her i Danmark. Og det med rette, for den bidrager med rigtig meget smag og umami. Derfor kan du også reducere mængden af kød. Her bliver salsiccia præsenteret i en hverdagsret, der er hurtig og nem at lave, og samtidig er så velsmagende at de Italienske Mamas vil klappe i sine hænder. Denne skønne ret serveres med gnocchi, en skøn tomatsauce og sprød fennikelsalat på toppen.
Ingredienser
4
Salsiccia (ca. 240 g)
|
|
---|---|
6
Skalotteløg i grove stykker (ca. 250 g)
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Tomatpuré
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
200 g
Fennikler i tynde strimler
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 dl
Hakket persille
|
500 g
Gnocchi
|
---|
Sådan gør du
Du kan selvfølgelig også servere din salsiccia gryderet med pasta (men ikke med ris - vi er jo i Italien).
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7703 kJ / 1841 kcal
Næringsindhold pr. 100g
436 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,2 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 12,2 g |
Fedt: | 34,3 % | 4 g |