Gnocchi med brunet salviesmør

Gnocchi med brunet salviesmør

60+ min Hovedret

Gnocchi stammer fra Italien, men har bredt sig til hele verden med de italienske indvandrere. Gnocchi kan bedst beskrives som en blanding mellem pasta og kartoffelmos. Prøv disse hjemmelavede gnocchi. Det tager lidt tid, men det er sjovt og smager ekstra godt. Du kan servere gnocchi med fx tomatsauce eller pesto. Eller som her, den klassiske udgave af gnocchi med brunet smør og salvie - enkelt og super lækkert.

Mere inspiration

Endnu en klassisk italiensk pastaret - næsten som at være der selv....

Velbekomme!
Tip

Du kan forberede det brunede smør med salvieblade i god tid. Lun forsigtigt det brunede smør lige inden serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8578 kJ / 2050 kcal

Næringsindhold pr. 100g

233 kJ / 56 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 12,5 % 1,7 g
Kulhydrat: 47,3 % 6,5 g
Fedt: 40,2 % 2,5 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser