Ca. ½ time ved 225° - varmluft.
Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.
8429 kJ / 2015 kcal
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 26 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 9,8 g |
Fedt: | 36,8 % | 4,5 g |
300 g
Groftrevne persillerødder
|
|
---|---|
700 g
Groftrevne melede kartofler
|
|
2
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
300 g
Bacon i tern
|
---|
50 g
Rensede babyspinatblade
|
|
---|---|
150 g
Skrubbede eller skrællede jordskokker i meget tynde skiver
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|