Spaghetti næsten som i Italien
30 min
•
)
En enkel, rustik pastaret, der er inspireret af den italienske bucatini all’amatriciana. Med masser af umami fra bacon, tomater og tør lagret ost.
Ingredienser
200 g
Lufttørret bacon
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 dl
Tør hvidvin
|
|
2 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
2 dåser
Flåede tomater (ca. 800 g)
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
100 g
Fintrevet lagret cheddarost
|
---|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
Spaghetti næsten som i Italien
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11922 kJ / 2849 kcal
Næringsindhold pr. 100g
547 kJ / 131 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 15,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 46 % | 14,8 g |
Fedt: | 38,2 % | 5,7 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
