11882 kJ / 2840 kcal
511 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 16,1 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 13,8 g |
Fedt: | 37,8 % | 5,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Lufttørret bacon
|
200 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Tør hvidvin
|
2 dl |
Hakket rød chilipeber
|
2 spsk |
Flåede tomater (ca. 800 g)
|
2 dåser |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret spaghetti
|
400 g |
Frisk basilikum
|
½ liter |
---|