Æblestang med smuttede mandler, rosiner og kanel - ikke helt en klassisk Apfelstrudel, men lige så god. En apfelstrudel er traditionelt en filodejs-kage fra Østrig - en aflang rulle med fyld af æble, sukker, kanel, rosiner og rasp. Vores version består af hjemmelavet dej - og så er fyldet spicet op med både mandler og citronskal. Og glem endelig ikke flødeskummet!
Æbler er skønne i alle variationer af desserter og kager - ikke mindst i denne tærte.
Kan fryses før pensling og bagning.
10942 kJ / 2615 kcal
868 kJ / 207 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 5,7 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 32,4 % | 16,6 g |
Fedt: | 61,9 % | 14,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.