Æbler er skønne i alle variationer af desserter og kager - ikke mindst i denne tærte.
Kan fryses før pensling og bagning.
10809 kJ / 2583 kcal
858 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,4 g |
Protein: | 5,8 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 28,5 % | 14,4 g |
Fedt: | 65,7 % | 15,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
---|---|
Smeltet afkølet smør
|
25 g |
Æg - sammenpisket (ca. 1½ spsk)
|
½ |
Vand
|
½ dl |
Smeltet smør
|
25 g |
---|---|
Skrællede æbler i både, fx coxorange
|
5 |
Grofthakkede, smuttede mandler
|
50 g |
Revet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Rosiner
|
3 spsk |
Stødt kanel
|
1 tsk |
Smeltet smør
|
25 g |
---|
Flormelis
|
---|
2½ dl |