Lækker aftensmad til hele familien.
Hvis ikke du har en rest steg, kan du i stedet bruge tynde skiver af rå skinkemignon eller svinemørbrad. Eller du kan lave en vegetarisk variant, hvor du erstatter kødet med kogte grønne eller sorte linser.
10079 kJ / 2409 kcal
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 25,7 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 12,6 g |
Fedt: | 30,4 % | 4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
En rest afpudset steg, fx flæskestege, lammekølle eller oksesteg (ca. 300 g)
|
|
---|---|
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Hakkede frisk basilikum
|
½ dl |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
1 |
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Sød chilisauce
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Sorte og grønne oliven
|
75 g |
---|
Friske basilikum
|
---|
Tørret fuldkornsspaghetti
|
300 g |
---|