Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Hvis ikke du har en rest steg, kan du i stedet bruge tynde skiver af rå skinkemignon eller svinemørbrad. Eller du kan lave en vegetarisk variant, hvor du erstatter kødet med kogte grønne eller sorte linser.
10100 kJ / 2414 kcal
487 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 25,7 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 43,3 % | 12,4 g |
Fedt: | 31 % | 4,1 g |
Lækker aftensmad til hele familien.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
En rest afpudset steg, fx flæskestege, lammekølle eller oksesteg (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
½ dl
Hakkede basilikumblade
|
|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
75 g
Oliven
|
|
---|---|
Frisk basilikum
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
---|