Vil I have kød til spaghettien, passer det fint med stegte kyllingefileter. Skru evt. ned for spaghettien, så du ikke får lavet alt for meget mad, hvis I spiser kød til.
10649 kJ / 2545 kcal
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 16,3 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 15,3 g |
Fedt: | 25,3 % | 3,1 g |
Er du til mere italiensk mad, har du en virkelig klassiker her.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
200 g
Knoldselleri i stave
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4 dl
Ostesauce
|
|
---|---|
75 g
Kapers - uden lage
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
50 g
Fintrevet Parmigiano Reggiano
|
|
Friskkværnet peber
|