Spaghetti og ostesauce med citron og kapers
Superenkel og fuld af smag - Spaghetti og ostesauce med citron og kapers. Spaghetti og grøntsager er svøbt i en færdig ostesauce og toppet op med citron, kapers, persille, friskkværnet peber og ikke mindst friskrevet parmesan ost. Italiensk inspiration, når det er allerbedst. Server spaghetti og ostesauce med citron og kapers på en helt almindelig mandag aften (eller en hvilken som helst dag) og drøm jer til sydlige italienske himmelstrøg.
Ingredienser
Spaghetti
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
Grøntsager
20 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
200 g
Knoldselleri i stave
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Ostesauce med citron og kapers
4 dl
Ostesauce
|
|
---|---|
75 g
Kapers - uden lage
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Topping
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
50 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Spaghetti
Grøntsager
Ostesauce med citron og kapers
Topping
Vil I have kød til spaghettien, passer det fint med stegte kyllingefileter. Skru evt. ned for spaghettien, så du ikke får lavet alt for meget mad, hvis I spiser kød til.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10649 kJ / 2545 kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 16,3 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 15,3 g |
Fedt: | 25,3 % | 3,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.