Svampe-carbonara

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Spaghetti carbonara er en populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og salte mandler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret spaghetti
  • 1 spsk olivenolie
  • 450 g champignoner i halve og kvarte
  • ½ tsk groft salt
  • 75 g grofthakkede saltede mandler
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 1 dl fintklippet purløg eller fintsnittet top af forårsløg eller porre
  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i ca. 9 min. til den er mør uden at være blød.

Lad olien blive varm i en pande. Steg champignonerne ved kraftig varme i 5-7 min. - til de er gyldne og tørre. Vend salt, mandler og hvidløg i svampene og smag til.

Tag ca. 1 dl kogevand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Bring pastasaucen i kog i gryden. Tilsæt den ene dl kogevand, forårsløg og den afdryppede spaghetti. Vend rundt og varm det hele godt igennem.

Kom spaghetti med sauce i 4 varme dybe tallerkener. Fordel de stegte champignoner hen over og drys med purløg og peber. Server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag