Lakseruller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Velsmagende mundbidder til drinken eller som forret.

Ingredienser

3 stk. pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • 250 g flutes - skåret i skiver og ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg lakseskiverne, så de overlapper hinanden, på plastfilm til en firkant - ca. 25 x 25 cm. Rør kvark, sennep, dild og purløg sammen. Fordel det på laksen. Rul laksen sammen og svøb plastfilm om lakserullen. Lad rullen ligge i fryseren i mindst 4 timer. Tag den op ca. ½ time før servering. Skær lakserullen i tynde skiver med en skarp kniv. Læg dem på de ristede flutesskiver eller læg dem på asietter og server brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: