Hjemmebagte blinis med stenbiderrogn er også altid et lækkert valg som forret i stenbidersæsonen.
Byt rugbrødschips ud med almindelige saltede kartoffelchips - så har du 'chips og dip' i en luksus udgave.
Når du køber stenbiderrogn hos fiskehandleren, så husk at spørge, om rognen er saltet. Hvis rognen ikke er saltet, så beregn ca. ½ tsk salt per 100 g renset stenbiderrogn.
5490 kJ / 1312 kcal
947 kJ / 226 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 10,4 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 24,6 % | 13,7 g |
Fedt: | 65 % | 16,6 g |
Se hvordan du laver nem forret med stenbiderrogn her. Stenbiderrogn... Når det endelig er sæson for havets guld, så er det med at nyde det i fulde drag.