Stenbiderrogn... Når det endelig er sæson for havets guld, så er det med at nyde det i fulde drag! Her kommer inspiration til en nem forret med stenbiderrogn og sprøde rugbrødschips. Denne forret med stenbiderrogn kan både portionsanrettes i 4 små glas eller serveres som her i en lidt større skål ala konceptet 'chips med dip' - i en luksusudgave. Prøv denne nemme forret med stenbiderrogn, cremefraiche, rødløg og og sprøde rugbrødschips næste gang du skal forkæle dig selv eller gæster med den friske stenbiderrogn.
Hjemmebagte blinis med stenbiderrogn er også altid et lækkert valg som forret i stenbidersæsonen.
Byt rugbrødschips ud med almindelige saltede kartoffelchips - så har du 'chips og dip' i en luksus udgave.
Når du køber stenbiderrogn hos fiskehandleren, så husk at spørge, om rognen er saltet. Hvis rognen ikke er saltet, så beregn ca. ½ tsk salt per 100 g renset stenbiderrogn.
5481 kJ / 1310 kcal
953 kJ / 228 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 10,4 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 24,5 % | 13,7 g |
Fedt: | 65,1 % | 16,8 g |
Se hvordan du laver nem forret med stenbiderrogn her. Stenbiderrogn... Når det endelig er sæson for havets guld, så er det med at nyde det i fulde drag.