Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
Du kan erstatte stenbiderrogn med lakse-eller ørredrogn, rejer, røget laks eller hellefisk.
6491 kJ / 1551 kcal
852 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,6 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 21,2 % | 10,6 g |
Fedt: | 66,2 % | 15,2 g |
Grønt er godt for øjnene - også i denne opskrift.
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 spsk
Fintklippet purløg
|
|
3 spsk
Finthakket rødløg
|
3
Æg
|
|
---|---|
1 dl
Piskefløde
|
|
100 g
Havregryn (ca. 3 dl)
|
|
75 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
25 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
---|---|
100 g
Stenbiderrogn
|
Limefrugter i både
|
|
---|---|
Fintklippet purløg
|
|
Friskkværnet peber
|