Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. Her får du en dejlig opskrift på spinatvafler som er både nem at lave og smager godt. Spinatvafler er til både små og store og de grønne vafler med skøn topping vil nok imponere de fleste. Skulle der være en enkelt spinatvaffel tilovers, så kan den bruge i madpakken dagen efter.
Grønt er godt for øjnene - også i denne opskrift.
Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
6962 kJ / 1664 kcal
857 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 14,9 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 18 % | 9,1 g |
Fedt: | 67,1 % | 15,6 g |