Grønt er godt for øjnene - også i denne opskrift.
Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
8803 kJ / 2104 kcal
1084 kJ / 259 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 10,6 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 29 % | 18,5 g |
Fedt: | 60,4 % | 17,7 g |
1½ dl | |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Fintklippet purløg
|
4 spsk |
Finthakket rødløg
|
3 spsk |
Æg
|
3 |
---|---|
1 dl | |
Havregryn (ca. 3 dl)
|
100 g |
Skyllede babyspinatblade
|
75 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Bagepulver
|
½ tsk |
Skyllede babyspinatblade
|
25 g |
---|---|
Stenbiderrogn
|
150 g |
Limefrugter i både
|
|
---|---|
Fintklippet purløg
|
|
Friskkværnet peber
|