Spinatvafler med stenbiderrogn
30 min

Spinatvafler med stenbiderrogn

Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spinatvafler med stenbiderrogn

Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.

Antal portioner

Dressing

Spinatvafler - 4 stk.

  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • 150 g stenbiderrogn

Pynt

  • limefrugter i både
  • fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Dressing

Pisk flødefraiche, limeskal, -saft, salt og peber i ca. 2 min., med fx en håndmixer - til dressingen er luftig. Vend purløg og rødløg heri og smag til. Stil den tildækket i køleskabet.

Spinatvafler

Blend æg, flødefraiche og de øvrige ingredienser i ca. 1 min. Varm et vaffeljern godt op. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet - dejen skal fordeles helt ud til kanten. Pres vaffeljernet helt sammen og bag vaflen ca. 2 min. til den er gylden. Bag de resterende vafler.

Klip vaflerne ud i adskilte hjerter. Læg lidt spinatblade herpå og fordel dressing og stenbiderrogn øverst. Pynt med limebåde, purløg og friskkværnet peber.

Tips

Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 62 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Protein: 17 %
  • Fiber: 13 g
Print