Spinatvafler med stenbiderrogn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

30 min

Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Spinatvafler - 4 stk.

  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • 150 g stenbiderrogn

Pynt

  • limefrugt i både
  • fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Pisk flødefraiche, limeskal, -saft, salt og peber i ca. 2 min., med fx en håndmixer - til dressingen er luftig. Vend purløg og rødløg heri og smag til. Stil den tildækket i køleskabet.

Spinatvafler

Blend æg, flødefraiche og de øvrige ingredienser i ca. 1 min. Varm et vaffeljern godt op. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet - dejen skal fordeles helt ud til kanten. Pres vaffeljernet helt sammen og bag vaflen ca. 2 min. til den er gylden. Bag de resterende vafler.

Klip vaflerne ud i adskilte hjerter. Læg lidt spinatblade herpå og fordel dressing og stenbiderrogn øverst. Pynt med limebåde, purløg og friskkværnet peber.

Tips

Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smag og syrlige touch passer godt til både salte og søde retter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 62 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag