Stenbiderrogn på smørristet rugbrød

Stenbiderrogn på smørristet rugbrød

30 min Forret

Den herlige stenbiderrogn fås frisk fra februar til maj. Sæsonen kan variere lidt afhængig af havvandets temperatur.

Mere inspiration

Gå all in og bag dit eget rugbrød til den skønne forret med stenbiderrogn.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5132 kJ / 1227 kcal

Næringsindhold pr. 100g

548 kJ / 131 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 23,8 % 7,7 g
Kulhydrat: 34,1 % 11 g
Fedt: 42,1 % 6,2 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser