Grønne asparges med cremefraichedip
15 min

Grønne asparges med cremefraichedip

Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grønne asparges med cremefraichedip

Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!

Antal portioner
  • 1 bundt friske grønne asparges
  • 3 spsk rapsolie
  • ½ tsk muscovadosukker

Cremefraichedip

Fremgangsmåde:

Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Pisk olie og sukker sammen. Pensl aspargsene med olien og grill dem ultrakort på en varm grillpande eller en god tefalpande. De skal blot lige tage farve.

Cremefraichedip

Rør cremefraiche sammen med lakserogn, revet limeskal, salt og peber.

Aspargeserne kan serveres lune eller kolde. Spis dem evt. som snack med fingrene og dyp i dressingen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 75 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne med lidt eksotisk sødme. Prøv en vin fra New Zealand eller Sydafrika. Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til asparges