Grønne asparges med cremefraichedip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 bundt friske grønne asparges
  • 3 spsk rapsolie
  • ½ tsk muscovadosukker

Cremefraichedip

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Pisk olie og sukker sammen. Pensl aspargsene med olien og grill dem ultrakort på en varm grillpande eller en god tefalpande. De skal blot lige tage farve.

Cremefraichedip

Rør cremefraiche sammen med lakserogn, revet limeskal, salt og peber.

Aspargeserne kan serveres lune eller kolde. Spis dem evt. som snack med fingrene og dyp i dressingen.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 75 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne med lidt eksotisk sødme. Prøv en vin fra New Zealand eller Sydafrika. Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til asparges

Andre gode forslag