Grønne asparges med cremefraichedip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

15 min

Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 bundt friske grønne asparges
  • 3 spsk rapsolie
  • ½ tsk muscovadosukker

Cremefraichedip

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Pisk olie og sukker sammen. Pensl aspargsene med olien og grill dem ultrakort på en varm grillpande eller en god tefalpande. De skal blot lige tage farve.

Cremefraichedip

Rør cremefraiche sammen med lakserogn, revet limeskal, salt og peber.

Aspargeserne kan serveres lune eller kolde. Spis dem evt. som snack med fingrene og dyp i dressingen.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 75 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne med lidt eksotisk sødme. Prøv en vin fra New Zealand eller Sydafrika. Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til asparges