Grønne asparges med cremefraichedip

Grønne asparges med cremefraichedip

15 min
Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!

Sådan gør du

  • Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Pisk olie og sukker sammen. Pensl aspargsene med olien og grill dem ultrakort på en varm grillpande eller en god tefalpande. De skal blot lige tage farve.
Cremefraichedip
  • Rør cremefraiche sammen med lakserogn, revet limeskal, salt og peber.
  • Aspargeserne kan serveres lune eller kolde. Spis dem evt. som snack med fingrene og dyp i dressingen.
Mere inspiration

Skønt tilbehør eller lille starter, når grillen er i gang....

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4617 kJ / 1103 kcal

Næringsindhold pr. 100g

843 kJ / 201 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 11,8 % 5,9 g
Kulhydrat: 5,9 % 2,9 g
Fedt: 82,3 % 18,7 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser

Friske grønne asparges
1 bundt
Rapsolie
3 spsk
Muscovadosukker
½ tsk
Cremefraichedip
1½ dl
Lakserogn
1 glas
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
1 tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber