Grønne asparges med cremefraichedip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 bundt friske grønne asparges
  • 3 spsk rapsolie
  • ½ tsk muscovadosukker

Cremefraichedip

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk de nederste par centimeter af aspargesene. Pisk olie og sukker sammen. Pensl aspargsene med olien og grill dem ultrakort på en varm grillpande eller en god tefalpande. De skal blot lige tage farve.

Cremefraichedip

Rør cremefraiche sammen med lakserogn, revet limeskal, salt og peber.

Aspargeserne kan serveres lune eller kolde. Spis dem evt. som snack med fingrene og dyp i dressingen.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 75 %

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, gerne med lidt eksotisk sødme. Prøv en vin fra New Zealand eller Sydafrika. Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til asparges

Andre gode forslag