Du kan med fordel gøre aspargesene helt færdige dagen før - så trækker de mere smag af lagen.
5082 kJ / 1215 kcal
308 kJ / 74 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,6 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 8,6 g |
Fedt: | 40,1 % | 3,3 g |
Vild med hvide asparges? Så prøv også denne opskrift.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
16
Hvide asparges
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
¼ liter
Aspargesvand
|
|
---|---|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Cayennepeber
|
|
½ spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
75 g
Rygeost uden kommen
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche
|
|
½ tsk
Groft salt
|
½ dl
Fintklippet purløg
|
|
---|---|
Flagesalt
|
240 g
Landbrød
|
---|