Vild med hvide asparges? Så prøv også denne opskrift.
Du kan med fordel gøre aspargesene helt færdige dagen før - så trækker de mere smag af lagen.
5082 kJ / 1215 kcal
308 kJ / 74 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,6 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 8,6 g |
Fedt: | 40,1 % | 3,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Hvide asparges
|
16 |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Aspargesvand
|
¼ liter |
---|---|
Hvidvinseddike
|
2 spsk |
Rapsolie
|
2 spsk |
Cayennepeber
|
1 tsk |
Sukker
|
½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Rygeost 10% uden kommen
|
75 g |
---|---|
1 dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Fintklippet purløg
|
½ dl |
---|---|
Flagesalt
|
Landbrød
|
240 g |
---|