Hvide asparges med brunet smør

Hvide asparges med brunet smør

Forret
Hvide asparges er noget af det lækreste. Sæsonen er ret kort for hvide asparges, så det er med at nyde dem, mens de er her. Brunet smør er også super lækkert, så når hvide asparges møder brunet smør, går det hele op i en højere enhed. Denne opskrift på hvide asparges med brunet smør, er relativt enkel at tilberede, men har en stor wauw-effekt, især hvis du kan få fat i spiselige blomster til pynt. Så server hvide asparges for din familie eller venner på en dejlig for- eller midsommeraften.
Mere inspiration

Vil du have flere opskrifter med asparges og brunet smør.....

Velbekomme!
Tips

Du kan lave det brunede smør klar i god tid, og hurtigt lune det før serveringen. Hvis du laver større portioner brunet smør, vil tilberedningstiderne ændre sig - brug øjne og næse til at fornemme. hvornår det brunede smør er klar. Du kan også servere grønne asparges. De skal ikke skrælles - og de skal koge uden låg i ca. 2 min.

Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise