Ostegratinerede mørbradbøffer med grønt
30 min
•
De saftige skiver af svinemørbrad bliver ekstra lækre med en top af gylden gratineret ostesauce. Svinemørbrad er et fint stykke kød, som er rimelig i pris. Så du kan servere de ostegratinerede mørbradbøffer med grønt på en helt almindelig hverdag. Men også, hvis det skal være lidt ekstrordinært, til gæster kan du servere ostegratinerede mørbradbøffer med grønt. Hvis du serverer en forret og en dessert, bliver det en hel festmiddag.
Ingredienser
Ostegratinerede mørbradbøffer
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 400 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¼ liter
Let mornaysauce
|
Grønt
1 kg
Skrubbede små kartofler
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
250 g
Skrællede hvide asparges
|
|
250 g
Rensede grønne asparges
|
|
100 g
Flækkede slikærter
|
|
20 g
Smør
|
Pynt
Friske krydderurter
|
---|
Sådan gør du
Ostegratinerede mørbradbøffer
Grønt
Opskriften kan også laves med Arla Karolines Køkken® mild ost Pastasauce.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7730 kJ / 1848 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28,3 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 8,8 g |
Fedt: | 27,4 % | 2,5 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.