De saftige skiver af svinemørbrad bliver ekstra lækre med en top af gylden gratineret ostesauce. Svinemørbrad er et fint stykke kød, som er rimelig i pris. Så du kan servere de ostegratinerede mørbradbøffer med grønt på en helt almindelig hverdag. Men også, hvis det skal være lidt ekstrordinært, til gæster kan du servere ostegratinerede mørbradbøffer med grønt. Hvis du serverer en forret og en dessert, bliver det en hel festmiddag.
Du kan tilberede din egen hjemmelavede let mornaysauce.
Opskriften kan også laves med Karolines Køkken® mild ost Pastasauce.
8083 kJ / 1932 kcal
351 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 28,2 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 9 g |
Fedt: | 28,1 % | 2,7 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.