There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Grillede grønne asparges med bacon og ostecreme | Arla
Grillede grønne asparges

Grillede grønne asparges

30 min Tilbehør
Når de første grønne asparges kommer, er sommeren lige på trapperne. Hele vores omverden er lysegrøn og dagene er for længst blevet længere. De grønne asparges kan om noget få gang i dejlige "summer vibes". Derfor betyder de også noget særligt for os - de er noget specielt. Her serveres de, svøbt i bacon og grillet på panden eller i den fri natur. Som tilbehør er der en dejlig ostecreme, i en mængde så der også er nok til de små kartofler.
Mere inspiration

Hjemmelavede flutes klæder de grillede grønne asparges

Flutes
60+ min
Flutes
(78)
Velbekomme!
Tip

Du kan også bruge skrællede hvide asparges, men kog dem først i ca. 1 min. inden du svøber dem i bacon og griller på samme måde som de grønne asparges.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4802 kJ / 1148 kcal

Næringsindhold pr. 100g

584 kJ / 140 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 19,9 % 6,8 g
Kulhydrat: 8,4 % 2,9 g
Fedt: 71,7 % 11,3 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise