Cheeseburger på grill

Cheeseburger på grill

30 min
Cheeseburger er en ægte klassiker. En klassiker, der serveres i mange varianter - og så alligevel ikke. Cheeseburgeren indeholder nemlig ofte med de samme ingredienser. Vi har givet den et lille tvist, og opskriften på denne cheeseburger er luksusudgaven af den kendte cheeseburger. Den tilberedes på grill, så du får den kendte grillsmag. Denne hjemmelavede cheeseburger indeholder to slags ost, så den virkelig lever op til sit navn. De sure agurker, salaten og mayonnaisen runders smagen af - og giver dig den perfekte cheeseburger.
Prøv en version med flere {grøntsager}
https://www.arla.dk/opskrifter/cheeseburger-pa-grill/

Sådan gør du

Cheeseburger
  • Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Del kødet i 4 portioner og form dem til store flade hakkebøffer.
  • Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem ca. 3 min. ved kraftig varme.
  • Vend bøfferne, kom ost på og grill dem yderligere 3 min.
  • Lun burgerbollerne og flæk dem.
  • Smør burgerbollerne med mayonnaise og læg dem sammen om den lune hakkebøf og de øvrige ingredienser. Server straks.

Du kan skifte osten ud så den passer til din personlige smag.

Energiindhold for hele retten:

11911 kJ / 2847 kcal

Næringsindhold pr. 100g

861 kJ / 206 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 27,7 % 14 g
Kulhydrat: 21,5 % 10,9 g
Fedt: 50,8 % 11,8 g

Ingredienser

Cheeseburger
600 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
100 g Skæreost, i skiver
50 g Blåskimmelost, i skiver
4 Store burgerboller fx. brioche
1 dl Mayonnaise
4 Syltede drueagurker i skiver
2 Tomater i skiver
8 blade Hjertesalat