Når kødet er mørt kan du skrue ovnen op til 225° i ½ time for at få kødets overflade sprød. Du kan også tilberede kødet på grill.
15360 kJ / 3671 kcal
668 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,2 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 35,4 % | 13,9 g |
Fedt: | 40,4 % | 7,3 g |
Lav din egen hjemmelavede coleslaw.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 dl
Tomatketchup
|
|
---|---|
1 spsk
Røget paprika
|
|
1 tsk
Stødt chili
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
1½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
1 kg
Nakkefilet
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ dl
Vand
|
1
Rødløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
1 dl
Eddike
|
|
1 dl
Sukker
|
300 g
Coleslaw
|
|
---|---|
6
Store, lune burgerboller
|
Brøndkarse
|
---|