Lav din egen hjemmelavede coleslaw.
Når kødet er mørt kan du skrue ovnen op til 225° i ½ time for at få kødets overflade sprød. Du kan også tilberede kødet på grill.
15360 kJ / 3671 kcal
668 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,2 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 35,4 % | 13,9 g |
Fedt: | 40,4 % | 7,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Tomatketchup
|
1 dl |
---|---|
Røget paprika
|
1 spsk |
Stødt chili
|
1 tsk |
Stødt koriander
|
1 tsk |
Stødt spidskommen
|
1½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Nakkefilet
|
1 kg |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Vand
|
½ dl |
Rødløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Eddike
|
1 dl |
Sukker
|
1 dl |
Coleslaw
|
300 g |
---|---|
Store, lune burgerboller
|
6 |
Brøndkarse
|
---|