Ca. 20 min. ved 250° - varmluft.
8854 kJ / 2116 kcal
337 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 31,9 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 43 % | 8,5 g |
Fedt: | 25,1 % | 2,3 g |
Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs - en dejlig klassiker!
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 kg
Skrubbede små kartofler i halve
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
2 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Koldt vand
|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Blommer i tykke både
|
|
---|---|
300 g
Snittet savojkål
|
|
3 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 150 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|