Hvis du synes tomatsaucen er for syrlig, kan du tilsætte ½-1 tsk sukker eller honning. Det smager også dejligt med pasta eller kogte kartofler til hakkebøffer i tomatsauce.
8690 kJ / 2077 kcal
308 kJ / 74 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,9 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 45,2 % | 8,2 g |
Fedt: | 25,9 % | 2,2 g |
Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs - en dejlig klassiker!
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1½ spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
1 dåse
Hakkede tomater med hvidløg (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Koncentreret grøntsagsfond
|
300 g
Rensede grønne bønner
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
4
Bananskalotteløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 kg
Bagte små, halve kartofler
|
---|