Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg

45 min Hovedret

Velsmagende grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg - fuld af umami. Prøv denne grøntsagsbøf af edamamebønner de dage, hvor du gerne vil spise mere grønt.

Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg
Mere inspiration

Lyst til flere grønne "bøffer" - så prøv disse med rødbeder

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10007 kJ / 2392 kcal

Næringsindhold pr. 100g

365 kJ / 87 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 13,8 % 3 g
Kulhydrat: 55,9 % 12 g
Fedt: 30,3 % 3 g
Klimatip

Når du vælger grøntsager i stedet for kød, er det godt at tænke umami ind. Umami er grundsmagen, som kan defineres som det lidt diffuse begreb, velsmag - som vi bl.a. får fra kød. Koncentreret tomatpuré og sojasauce, som vi har brugt i plantefarsen, indeholder umami.

Ingredienser