Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg

Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg

45 min Hovedret

Velsmagende grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg - fuld af umami. Prøv denne grøntsagsbøf af edamamebønner de dage, hvor du gerne vil spise mere grønt.

Mere inspiration

Lyst til flere grønne "bøffer" - så prøv disse med rødbeder

Velbekomme!
Klimatip

Når du vælger grøntsager i stedet for kød, er det godt at tænke umami ind. Umami er grundsmagen, som kan defineres som det lidt diffuse begreb, velsmag - som vi bl.a. får fra kød. Koncentreret tomatpuré og sojasauce, som vi har brugt i plantefarsen, indeholder umami.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10007 kJ / 2392 kcal

Næringsindhold pr. 100g

365 kJ / 87 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 13,8 % 3 g
Kulhydrat: 55,9 % 12 g
Fedt: 30,3 % 3 g

Ingredienser