Ny

Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg

45 min Hovedret

Velsmagende grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg - fuld af umami. Prøv denne grøntsagsbøf af edamamebønner de dage, hvor du gerne vil spise mere grønt.

Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg
Serveringsforslag

Lyst til flere grønne "bøffer" - så prøv disse med rødbeder

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10007 kJ / 2392 kcal

Energifordeling:
Fiber: 55,8 g
Protein: 13,8 %
Kulhydrat: 55,9 %
Fedt: 30,3 %
Klimatip

Når du vælger grøntsager i stedet for kød, er det godt at tænke umami ind. Umami er grundsmagen, som kan defineres som det lidt diffuse begreb, velsmag - som vi bl.a. får fra kød. Koncentreret tomatpuré og sojasauce, som vi har brugt i plantefarsen, indeholder umami.

Ingredienser