Hurtigt madbrød med hytteost og krydderurter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

45 min

Super nemt og hurtigt madbrød, der hverken skal æltes eller hæve særlig længe.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl hakkede krydderurter, fx persille, dild, purløg eller ramsløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun vandet (lillefingervarmt) og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Glat dejen ud med våde fingre til ca. 1 cm´s tykkelse. Lad brødet hæve på køkkenbordet i ca. 20 min. Bag brødet midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Tips

Du kan også koldhæve dejen. Reducer mængden af gær til ca. ⅓ og lad dejen hæve tildækket i køleskabet natten over.

Frysetip

Lun det inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 21 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: