Hurtigt madbrød med hytteost og krydderurter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

45 min

Super nemt og hurtigt madbrød, der hverken skal æltes eller hæve særlig længe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g gær
  • 4 dl vand - lillefingervarmt
  • 2 dl hakkede krydderurter, fx timian, persille, dild, purløg eller ramsløg
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 2 spsk rapsolie
  • 1½ tsk groft salt
  • 500 g hvedemel (ca. 8½ dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt krydderurter, hytteost og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir og glat den ud med våde fingre til ca. 1 cm´s tykkelse. Lad brødet hæve på køkkenbordet i ca. 20 min. Bag brødet midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Frysetip

Lun det inden serveringen.

Tip

Du kan også koldhæve dejen. Reducer mængden af gær til ca. ⅓ og lad dejen hæve tildækket i køleskabet natten over.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag