Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.
Du kan også koldhæve dejen. Reducer mængden af gær til ca. ⅓ og lad dejen hæve tildækket i køleskabet natten over.
Lun det inden serveringen.
8823 kJ / 2109 kcal
777 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 11,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 71,5 % | 32,7 g |
Fedt: | 16,6 % | 3,5 g |
50 g
Gær
|
|
---|---|
4 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
2 dl
Hakkede krydderurter, fx frisk timian, persille, dild, purløg eller ramsløg
|
|
100 g
Hytteost
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Hvedemel (ca. 8½ dl)
|