Dressing med dijonsennep og estragon

Dressing med dijonsennep og estragon

10 min
Lækker dressing med masser af friske urter. Perfekt til kartofler, som salatdressing eller dip.
https://www.arla.dk/opskrifter/dressing-med-dijonsennep-og-estragon/

Sådan gør du

  • Skyl krydderurterne godt og hak dem fint.
  • Vend dem sammen med fraichen og de øvrige ingredienser. Smag til.
  • Stil dressingen tildækket på køl til servering,
Energiindhold for hele retten:

1085 kJ / 259 kcal

Næringsindhold pr. 100g

305 kJ / 73 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 26,4 % 4,7 g
Kulhydrat: 19,9 % 3,6 g
Fedt: 53,7 % 4,4 g

Ingredienser

2 dl Friske krydderurter, fx estragon, persille, basilikum og timian
3 dl Fraiche
1 tsk Dijonsennep
1 tsk Friskpresset citronsaft
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber