Salsa verde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

10 min

Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

ca. 3 dl

Antal portioner

  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 2 dl grofthakkede friske krydderurter, fx purløg, persille, oregano og estragon
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Blend med en stavblender eller i en minihakker krydderurter og hvidløg med citronsaft, sennep og salt, peber og 2 spsk af fraichen til en jævn salsa.
  2. Vend salsaen sammen med resten af fraichen og smag til.
  3. Stil salsa verden tildækket på køl til servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1042 kJ / 248 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 10,6 %
  • Kulhydrat: 17,6 %
  • Fedt: 71,8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag