Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.
Sådan gør du
Pisk cremefraichen så den bliver fast. Tilsæt mayonnaise, sennep, olie, salt og peber og rør det sammen. Lad dijonnaisen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
Tips
I stedet for at piske cremefraichen kan du røre ingredienserne sammen - så bliver det til en mere fast creme du kan bruge i en sandwich.
Dijonnaisen smager godt sammen med nykogte kartofler, grøntsager eller til et stykke dampet fisk, laks.
Energiindhold for hele retten:
5091 kJ / 1217 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1762 kJ / 421 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
Protein:
2,3 %
2,3 g
Kulhydrat:
3,5 %
3,6 g
Fedt:
94,2 %
44,8 g
Mere inspiration
Klassisk kartoffelmad med det hele - så lækkert et stykke smørrebrød