Dijonnaise

Dijonnaise

45 min
Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.
https://www.arla.dk/opskrifter/dijonnaise/

Sådan gør du

  • Pisk cremefraichen så den bliver fast. Tilsæt mayonnaise, sennep, olie, salt og peber og rør det sammen. Lad dijonnaisen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
Tips
  • I stedet for at piske cremefraichen kan du røre ingredienserne sammen - så bliver det til en mere fast creme du kan bruge i en sandwich.
  • Dijonnaisen smager godt sammen med nykogte kartofler, grøntsager eller til et stykke dampet fisk, laks.
Energiindhold for hele retten:

5091 kJ / 1217 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1762 kJ / 421 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 2,3 % 2,3 g
Kulhydrat: 3,5 % 3,6 g
Fedt: 94,2 % 44,8 g
Mere inspiration

Klassisk kartoffelmad med det hele - så lækkert et stykke smørrebrød

Ingredienser

2 dl Creme fraiche 38%
½ dl Mayonnaise
1½ spsk Grov sennep, fx dijon
1 spsk Valnøddeolie eller hasselnøddeolie
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber