Dijonnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk cremefraichen så den bliver fast. Tilsæt mayonnaise, sennep, olie, salt og peber og rør det sammen. Lad dijonnaisen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Tips

I stedet for at piske cremefraichen kan du røre ingredienserne sammen - så bliver det til en mere fast creme du kan bruge i en sandwich.

Dijonnaisen smager godt sammen med nykogte kartofler, grøntsager eller til et stykke dampet fisk, laks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5320 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 96 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: