Dijonnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk cremefraichen så den bliver fast. Tilsæt mayonnaise, sennep, olie, salt og peber og rør det sammen. Lad dijonnaisen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Tips

I stedet for at piske cremefraichen kan du røre ingredienserne sammen - så bliver det til en mere fast creme du kan bruge i en sandwich.

Dijonnaisen smager godt sammen med nykogte kartofler, grøntsager eller til et stykke dampet fisk, laks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5320 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 96 %

Print

Kilde: