Dijonnaise

Dijonnaise

45 min
Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.

Sådan gør du

  • Pisk cremefraichen så den bliver fast. Tilsæt mayonnaise, sennep, olie, salt og peber og rør det sammen. Lad dijonnaisen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
Tips
  • I stedet for at piske cremefraichen kan du røre ingredienserne sammen - så bliver det til en mere fast creme du kan bruge i en sandwich.
  • Dijonnaisen smager godt sammen med nykogte kartofler, grøntsager eller til et stykke dampet fisk, laks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2745 kJ / 656 kcal

Næringsindhold pr. 100g

950 kJ / 227 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 7,8 % 4,3 g
Kulhydrat: 7,5 % 4,2 g
Fedt: 84,7 % 21,7 g
Mere inspiration

Klassisk kartoffelmad med det hele - så lækkert et stykke smørrebrød

Ingredienser

Fraiche
2 dl
Mayonnaise
½ dl
Grov sennep, fx dijon
1½ spsk
Valnøddeolie eller hasselnøddeolie
1 spsk
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber