Avocado og hytteost

10 min
Avocado og hytteost

Avocado vendt sammen med hytteost og et dryp olivenolie. Helt enkelt og super godt! Brug det som pålæg på brød, som dip til grøntsager eller som tilbehør til fx kød, fisk, bagte grøntsager, omelet eller salat.

Ingredienser

1 Avocado (ca. 150 g)
200 g Hytteost
½ tsk Jomfruolivenolie
1 nip flagesalt
Friskkværnet peber

Pynt

Evt. friske krydderurter eller ærteskud

Sådan gør du

  • Del avocadoen og fjern stenen. Scoop avocadokødet ud med en ske og skær det i tern.
  • Kom hytteosten i en skål og vend avocadoternene i.
  • Dryp med olivenolie og drys med salt og peber.
  • Pynt evt. med krydderurter eller ærteskud og server.

Avocado og hytteost er så fint som det er - men du kan supplere med rejer og/eller en skive røget laks, hvis du gerne vil have et mere fyldtigt måltid.

https://www.arla.dk/opskrifter/avocado-og-hytteost/