Prøv også spinatpandekager med kylling og bolsjebedesalat
Grønkålsbladene kan erstattes af spinatblade.
9620 kJ / 2299 kcal
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,2 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 29,1 % | 8,3 g |
Fedt: | 49,7 % | 6,5 g |
Jomfruolivenolie
|
2 spsk |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Dijonsennep
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Fintstrimlet rødkål
|
500 g |
Finthakket bredbladet persille (ca. 30 g)
|
3 dl |
Mælk
|
3 dl |
---|---|
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Grønkålsblade (uden stok)
|
75 g |
Æg
|
3 |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør - til stegning
|
15 g |
450 g | |
Avocadoer - i tynde skiver
|
2 |