Grønkålspandekager med sprød salat og hytteost
45 min
•
&format=webp)
Grønkålspandekager med sprød salat og hytteost er en skøn og enkel vegetarret. De smukke grønne grønkålspandekager serveres med knasende sprød og let syrlig kålsalat, cremet avocado og hytteost. Pandekager med grønkål er en fryd for både øjet og maven. Skulle der være en grønkålspandekage til overs - så kan du tage den med i madpakken.
Ingredienser
Kålsalat
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Fintstrimlet rødkål
|
|
3 dl
Finthakket bredbladet persille (ca. 30 g)
|
Grønkålspandekager
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Grønkålsblade (uden stok)
|
|
3
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
15 g
Smør - til stegning
|
Tilbehør
450 g
Hytteost
|
|
---|---|
2
Avocadoer - i tynde skiver
|
Sådan gør du
Kålsalat
Grønkålspandekager - 8 stk
Grønkålsbladene kan erstattes af spinatblade.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9078 kJ / 2170 kcal
Næringsindhold pr. 100g
458 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 20,8 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 31,1 % | 8,4 g |
Fedt: | 48,1 % | 6 g |
