Burritos med tigerrejer

Burritos med tigerrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Burritos med tigerrejer er dejlig nem aftensmad for hele familien. Det der tager mest tid er at fylde pandekagerne - og det kan I jo evt. hygge jer med ved spisebordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Citron-hytteost

Rejer og grøntsager

  • 15 g smør
  • 250 g rå tigerrejer uden skal
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1¼ tsk groft salt
  • 300 g rensede bok-choi eller pak-choi blade, evt delt på langs
  • 4 tomater i tern (ca. 300 g)
  • 2 spsk sød chilisauce

Burritos

  • 8 grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 2 dl friske basilikumblade

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Citron-hytteost

  1. Vend hytteost, citronskal, salt og peber sammen og stil hytteosten tildækket i køleskabet til serveringen.

Rejer og grøntsager

  1. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
  2. Steg rejerne ca. ½ min. på hver side og tilsæt citronsaft og ½ tsk af saltet. Steg i ca. 1 min., tag rejerne op og hold dem varme.
  3. Kom kålbladene i panden og steg dem i ca. 2 min. Drys med ½ tsk salt, tag kålen op og hold den varm.
  4. Kom tomater, chilisauce og den sidste ¼ tsk salt i panden og steg det, ved kraftig varme og under omrøring, i 1-2 min., så blandingen koger lidt ind.

Burritos

  1. Lun imens de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen.
  2. Fordel (6-7 cm fra bunden af pandekagen) tomatblanding (gem lidt til pynt), kålblade, rejer og lidt af hytteosten på de lune pandekager. Fold den tomme bund op over fyldet og læg derefter siderne ind over - tryk lidt sammen så de fyldte burritos forbliver lukket.
  3. Fordel basilikumblade og resten af hytteosten i de 8 burritos og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6652 kJ / 1590 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 26,7 %
  • Kulhydrat: 51,2 %
  • Fedt: 22,1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag