Burritos med tigerrejer

Burritos med tigerrejer

30 min
Burritos med tigerrejer er dejlig nem aftensmad for hele familien. Det der tager mest tid er at fylde pandekagerne - og det kan I jo evt. hygge jer med ved spisebordet.
https://www.arla.dk/opskrifter/burritos-med-tigerrejer/

Sådan gør du

Citron-hytteost
  • Vend hytteost, citronskal, salt og peber sammen og stil hytteosten tildækket i køleskabet til serveringen.
Rejer og grøntsager
  • Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
  • Steg rejerne ca. ½ min. på hver side og tilsæt citronsaft og ½ tsk af saltet. Steg i ca. 1 min., tag rejerne op og hold dem varme.
  • Kom kålbladene i panden og steg dem i ca. 2 min. Drys med ½ tsk salt, tag kålen op og hold den varm.
  • Kom tomater, chilisauce og den sidste ¼ tsk salt i panden og steg det, ved kraftig varme og under omrøring, i 1-2 min., så blandingen koger lidt ind.
Burritos
  • Lun imens de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen.
  • Fordel (6-7 cm fra bunden af pandekagen) tomatblanding (gem lidt til pynt), kålblade, rejer og lidt af hytteosten på de lune pandekager. Fold den tomme bund op over fyldet og læg derefter siderne ind over - tryk lidt sammen så de fyldte burritos forbliver lukket.
  • Fordel basilikumblade og resten af hytteosten i de 8 burritos og server straks.
Energiindhold for hele retten:

7075 kJ / 1691 kcal

Næringsindhold pr. 100g

447 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 27,8 % 7,3 g
Kulhydrat: 48,7 % 12,8 g
Fedt: 23,5 % 2,8 g
Mere inspiration

En lækker vegetarisk burrito.

Burrito
30 min
Burrito
(21)

Ingredienser

Citron-hytteost
250 g Hytteost
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Rejer og grøntsager
20 g Smør
300 g Rå tigerrejer uden skal
1 spsk Friskpresset citronsaft
1¼ tsk Groft salt
300 g Rensede bok-choi eller pak-choi blade, evt delt på langs
4 Tomater i tern (ca. 300 g)
2½ spsk Sød chilisauce
Burritos
8 Mellem fuldkornstortillaer
2 dl Basilikumblade