Burrito

Burrito

30 min Hovedret
Hvad er en burrito egentlig? En burrito er en fyldt mexicansk pandekage (tortilla). Prøv denne hjemmelavede burrito i en lækker version med grillede grøntsager og bønnemos. Burrito er nem mad som også kan bruges i madpakken. Køb endelig rigeligt med tortillas, der er så mange muligheder for lækker, nem og hurtig aftensmad med sådan nogle. Burritos kan laves med mange af dine rester i køleskabet - fisk, kød eller grønt - spice op med lidt salsa og ost - så er der burritos!
Mere inspiration

Her endnu en herlig mexicansk inspireret ret.

Tortillastabler
60+ min
Tortillastabler
(2)
Velbekomme!
Tip

Er du glad for krydret mad, så kan du spice bønnemosen op med flere krydderier og/eller mere chili - og du kan vælge en salsa med den styrke du bedst kan lide.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9065 kJ / 2167 kcal

Næringsindhold pr. 100g

434 kJ / 104 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 17,1 % 4,4 g
Kulhydrat: 50,7 % 13 g
Fedt: 32,2 % 3,8 g
Relateret video
Tortilla wrap

Har du prøvet Tortilla Wrap trenden endnu? Perfekt som lækker frokost til hjemmekontoret eller hjemmeskolen. Her er et par bud på varianter af wraptrenden: Pesto, mild ost, salat, tomat og bacon Smøreost, laks, spinatblade, avocado og løg Rødbedehummus, kyllingesticks, ruccola, rød peber, hytteost Parmaskinke, salat, løg, sennep og mild ost Klip wrappen halvt over, læg fyld på, fold og varm i toastjern, sandwichgrill, på panden eller på anden måde.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise