Quesadilla med skinke

Quesadilla med skinke

20 min
En simpel quesadilla med masser af smag fra bl.a. dijon sennep, timian og hytteost med salsa. Quesadillas er et godt alternativ til frokosten eller madpakken.

Sådan gør du

  • Skær skinken i strimler.
  • Bland hytteost, gratineringsost, dijonsennep og timian med skinken, og smag til med peber.
  • Kom hytteostblandingen på den ene tortilla.
  • Læg den anden tortilla ovenpå og tryk den sammen.
  • Lad en grillpande blive godt varm og steg quesadillaen på en tør pande ved høj varme i ca. 2 min på hver side.
  • Skær quesadillaen ud i 4 stykker.
  • Server evt. med en tomatsalsa.
Mere inspiration

Bliv i den sydamerikanske stemning og prøv endnu en quesadilla.

Quesadillas i lag
45 min
Quesadillas i lag
(42)
Velbekomme!
Tips

Steg evt. quesadillaen i en stegepande med smør.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3504 kJ / 838 kcal

Næringsindhold pr. 100g

669 kJ / 160 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 30,4 % 12 g
Kulhydrat: 36,8 % 14,5 g
Fedt: 32,8 % 5,9 g

Ingredienser

Røget skinke
50 g
250 g
Tomatsalsa
50 g
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer (ca. ½ dl)
25 g
Dijonsennep
1 tsk
Hakket frisk timian
1 spsk
Sort peber
Store tortillaer
2