Quesadilla med skinke

Quesadilla med skinke

20 min
En simpel quesadilla med masser af smag fra bl.a. dijon sennep, timian og hytteost med salsa. Quesadillas er et godt alternativ til frokosten eller madpakken.

Sådan gør du

  • Skær skinken i strimler.
  • Bland hytteost, gratineringsost, dijonsennep og timian med skinken, og smag til med peber.
  • Kom hytteostblandingen på den ene tortilla.
  • Læg den anden tortilla ovenpå og tryk den sammen.
  • Lad en grillpande blive godt varm og steg quesadillaen på en tør pande ved høj varme i ca. 2 min på hver side.
  • Skær quesadillaen ud i 4 stykker.
  • Server evt. med en tomatsalsa.

Steg evt. quesadillaen i en stegepande med smør.

Energiindhold for hele retten:

3186 kJ / 761 kcal

Næringsindhold pr. 100g

608 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 30,7 % 11 g
Kulhydrat: 40,6 % 14,5 g
Fedt: 28,7 % 4,7 g
Mere inspiration

Bliv i den sydamerikanske stemning og prøv endnu en quesadilla.

Quesadillas i lag
45 min
Quesadillas i lag
(43)

Ingredienser

50 g Røget skinke
250 g Hytteost
50 g Tomatsalsa
25 g Revet cheddar- og maasdammerost (ca. ½ dl)
1 tsk Dijonsennep
1 spsk Hakket frisk timian
Friskkværnet peber
2 Store tortillaer
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk