Prøv denne lækre opskrift på hjemmelavede madpandekager....
Til disse madpandekager med kylling kan du bruge de grøntsager du har i køleskabet. Er du vild med spicy fylk, kan du spice smagen op med fx frisk chili, chiliflager eller sambal oelek.
8068 kJ / 1928 kcal
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 33,7 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 8,1 g |
Fedt: | 29,9 % | 3,1 g |
Aubergine i 1 cm skiver (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Fennikler i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
2 |
Tomater i halve (ca. 150 g)
|
4 |
Rødløg i både (ca. 225 g)
|
3 |
Olivenolie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Kyllingefileter (ca. 300 g)
|
2 |
Finvalsede havregryn (ca. 2 dl)
|
80 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
100 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Æg
|
4 |
100 g | |
Finthakket bredbladet persille
|
4 spsk |
Lille hakket fed hvidløg
|
1 |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Mælk
|
2½ dl |
100 g | |
Finthakket bredbladet persille
|
2 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |