Madpandekager med kylling
45 min
•
&format=webp)
Madpandekager med kylling til aftensmad - det skal nok blive en succes. Her får du opskriften på madpandekager med saftige grøntsager og kyllingefyld toppet med en smagfuld hytteost. I denne opskrift skal du bruge kyllingekød og lave ovnbagte grøntsager, men du kan med fordel vælge de grøntsager, den ost og det kød, du har i køleskabet - for det er hele ideen med fyldte pandekager - du bruger, hvad du har og smager til med det, du kan lide.
Ingredienser
Kyllingefyld og grøntsager
1
Aubergine i 1 cm skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2
Fennikler i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
|
4
Tomater i halve (ca. 150 g)
|
|
3
Rødløg i både (ca. 225 g)
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2
Kyllingefileter (ca. 300 g)
|
Madpandekager
80 g
Finvalsede havregryn (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
4
Æg
|
|
100 g
Hytteost
|
|
4 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2½ dl
Mælk
|
Topping
100 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Kyllingefyld og grøntsager
Madpandekager
Topping
Til disse madpandekager med kylling kan du bruge de grøntsager du har i køleskabet. Er du vild med spicy fylk, kan du spice smagen op med fx frisk chili, chiliflager eller sambal oelek.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8068 kJ / 1928 kcal
Næringsindhold pr. 100g
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 33,9 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 8,6 g |
Fedt: | 27,3 % | 2,8 g |
