Lyst til flere spinatpandekager....se vore opskrift med fyld af kylling her.
Prøv også at fylde spinatpandekager med falafler, hytteost, grillet blomkål og granatæblekerner. Pynt med frisk koriander.
Du kan holde pandekagerne varme mellem 2 tallerkener i en 100° varm ovn.
9482 kJ / 2266 kcal
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 27,5 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 10,6 g |
Fedt: | 35,7 % | 4,7 g |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
Havregryn (ca. 4 dl)
|
150 g |
---|---|
Mælk
|
3 dl |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Æggehvide
|
1½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Smagsneutral olie - til stegning
|
4 tsk |
Varmrøget laks
|
200 g |
---|---|
Broccoli i små buketter
|
200 g |
500 g | |
Hakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Agurk høvlet i lange strimler (ca. 300 g)
|
1 |
Flagesalt
|
½ tsk |
---|---|
Limefrugt i både
|
1 |
Skovsyre
|