Avocadomad

Avocadomad

15 min
Hurtig og nem avocadomad. Toppet med hytteost, granatæble og hampefrø bliver den klassiske avocadomad lidt ekstra lækker.

Sådan gør du

  • Smør de to stykker rugbrød med smørret.
  • Mos avocadoen med en gaffel sammen med hvidløg, citronsaft, salt og cayennepeber. Smag til.
  • Fordel avocadomosen på de to stykker brød.
  • Top med hytteost, granatæblekerner og hampefrø - og server.
Energiindhold for hele retten:

2916 kJ / 697 kcal

Næringsindhold pr. 100g

828 kJ / 198 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,1 g
Protein: 11,2 % 5,5 g
Kulhydrat: 36,2 % 17,6 g
Fedt: 52,6 % 11,8 g
Mere inspiration

Gå all in og bag dit eget rugbrød til den skønne avocadomad,

Rugbrød
60+ min
Rugbrød
(43)
Relateret video
Hvordan får man kernerne ud af et granatæble?

Ingredienser

2 skiver Ristet rugbrød
20 g Smør
1 Avocado (ca. 100 g)
1 Lille knust fed hvidløg
1 tsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Flagesalt
1 Nip cayennepeber
¾ dl Hytteost
2 spsk Granatæblekerner
1 tsk Hampefrø
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk