Avocadomad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Hurtig og nem avocadomad. Toppet med hytteost, granatæble og hampefrø bliver den klassiske avocadomad lidt ekstra lækker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 skiver ristet rugbrød
  • 20 g smør
  • 1 avocado (ca. 100 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk flagesalt
  • 1 nip cayennepeber
  • ¾ dl Karolines Køkken® økologisk Hytteost 4% Økologisk hytteost 4%
  • 2 spsk granatæblekerner
  • 1 tsk hampefrø

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Smør de to stykker rugbrød med smørret.
  2. Mos avocadoen med en gaffel sammen med hvidløg, citronsaft, salt og cayennepeber. Smag til.
  3. Fordel avocadomosen på de to stykker brød.
  4. Top med hytteost, granatæblekerner og hampefrø - og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 51 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag