Øllebrød - til baby

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Server denne klassiske øllebrød til baby med revet æble og smørklat til morgenmad. En mild, nærende og ikke mindst mættende øllebrød uden øl. Øllebrøden er velegnet til babyer i alderen 6-9 måneder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær rugbrødet i små tern. Kom brød, vand og den ½ dl tilskudsblanding i en tykbundet gryde. Bring blandingen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Rør af og til. Blend øllebrøden, fx med en stavblender, til en jævn blanding.

Server øllebrød med æble og smør. Tilsæt lidt af tilskudsblanding efterhånden, som din baby spiser. Tilskudsblandingen køler både grøden ned og giver en god konsistens.

Tip

Er din baby klar til mad med grovere konsistens, så er det ikke nødvendigt at blende øllebrøden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 971 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 45 %

Print

Andre gode forslag