Sushi dogs
1 time 5 min
•
Når to verdener mødes kan meget ske. Her mødes to store køkkener - den populære amerikanske hot dog møder den mindst lige så populære japanske sushi. Og resultatet bliver denne sushi dog - halvt hotdog, halvt sushi. Og i sin helhed en lækker smagsoplevelse, i en praktisk streetfood version. Lige til at spise med klør fem, uden bestik eller tallerken - men en lille serviet vil gøre god gavn. Måske bliver sushi dogs det nye sort. Måske bliver sushi dog det helt store og nye streetfood-hit.
Ingredienser
Ris
225 g
Sushiris
|
|
---|---|
2½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Japansk riseddike
|
Sushi dogs
1½ spsk
Sojasauce
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket sushi ingefær
|
|
1 tsk
Wasabi
|
|
12 blade
Rengjorte hjertesalat
|
|
150 g
Syltede rødløg
|
|
25 g
Tørret tang, fx wakame
|
|
2 dl
Ristet pankorasp
|
|
2 dl
Chili aioli
|
Sådan gør du
Ris
Sådan samler du sushi dogs
Du kan med fordel koge risene dagen før.
Gør din sushi dog ekstra lækker med et stykke fersk laks.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8341 kJ / 1994 kcal
Næringsindhold pr. 100g
713 kJ / 170 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 7,4 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 68,3 % | 28,6 g |
Fedt: | 24,3 % | 4,7 g |