Seared tun på perlespelt og med wasabidressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Saftig stegt tun, en god lidt skarp dressing og en fyldig og mættende salat med bl.a. savojkål. En dejlig enkel ret, hvor der ikke mangler noget.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Wasabidressing

Perlespelt med grøntsager

  • 240 g perlespelt (ca. 3 dl)
  • 3 dl vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 3 porrer i ringe (ca. 300 g)
  • 300 g fintstrimlet savojkål
  • 3 spsk hakket kruspersille
  • ½ tsk groft salt

Tunbøffer

  • 3 spsk hakket dild
  • 3 spsk hakket kruspersille
  • 15 g smør
  • 4 bøffer af tun (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Wasabidressing

Rør yoghurt, wasabi og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Perlespelt med grøntsager

Skyl perlespelten godt og kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spelten ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Lad smørret smelte i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits porrer og savojkål ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt de varme, kogte perler, persille og salt. Vend godt rundt og smag til. Hæld spelt med grøntsager i et fad og hold det varmt.

Tunbøffer

Bland krydderurterne og kom halvdelen i et fad. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg tunbøfferne ca. 1 min. på hver side (de er stegt uden på, men rå indvendige = seared). Drys med salt, læg tunbøfferne på krydderurterne i fadet og drys resten over. Server straks sammen med perlespelt med grøntsager og wasabidressing.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag