Saftig stegt tunbøf - Seared tun (tunbøfferne er stegt uden på, men rå indvendige = seared), en god lidt skarp dressing med wasabi, som er virkelig godt til tun - og dertil fyldig og mættende lun salat med bl.a. savojkål. En dejlig og enkel ret, hvor tun har hovedrollen og der ikke mangler noget for hverken gane eller øjne.
Du kan smage grøntsagerne til med sesamfrø og/eller frisk rød chili - hvis du er til lidt mere hot/asiatisk touch.
9207 kJ / 2201 kcal
471 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 36,3 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 40,1 % | 11,1 g |
Fedt: | 23,6 % | 3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.