Pærer Belle Helene

Bedømmelse

(28 vurderinger)

30 min

Pærer Belle Helene er en simpel og lige til opskrift. De halve pærer smager himmelsk akkompagneret af den lækre chokoladesauce og den cremede vaniljeflødeis.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dåse syltede pærer (a ca. 825 g)

Chokoladesauce

  • ½ liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld saften fra pærerne.

Chokoladesauce

Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i.

Skær isen i små stykker, og læg den i portionsglas. Fordel pærerne herpå. Hæld lidt af den varme chokoladesauce over og server resten til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde: