Pærer Belle Helene

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

Pærer Belle Helene er en simpel og lige til opskrift. De halve pærer smager himmelsk akkompagneret af den lækre chokoladesauce og den cremede vaniljeflødeis.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dåse syltede pærer (a ca. 825 g)

Chokoladesauce

  • ½ liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld saften fra pærerne.

Chokoladesauce

Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i.

Skær isen i små stykker, og læg den i portionsglas. Fordel pærerne herpå. Hæld lidt af den varme chokoladesauce over og server resten til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: