Pærer Belle Helene - Opskrifter - Arla

Pærer Belle Helene

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

30 min

Pærer Belle Helene er en simpel og lige til opskrift. De halve pærer smager himmelsk akkompagneret af den lækre chokoladesauce og den cremede vaniljeflødeis.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse syltede pærer (a ca. 825 g)

Chokoladesauce

  • ½ liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld saften fra pærerne.

Chokoladesauce

Bræk chokoladen i mindre stykker. Smelt den med vandet i en lille gryde, ved jævn varme under omrøring. Kog saucen igennem, til den er jævn. Pisk derefter fløde og smør i.

Skær isen i små stykker, og læg den i portionsglas. Fordel pærerne herpå. Hæld lidt af den varme chokoladesauce over og server resten til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: