Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
7322 kJ / 1750 kcal
845 kJ / 202 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 3,8 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 36 % | 17,9 g |
Fedt: | 59,7 % | 13,6 g |
Alkohol: | 0,5 % |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
4
Store pærer (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ dl
Muscat - sød dessertvin
|
|
75 g
Grofthakkede hasselnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
1 tsk
Stødte kardemommefrø (fra ca. 15 hele kapsler)
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
75 g
Muscovadosukker (ca. 1 dl)
|
|
25 g
Koldt smør i små tern
|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
---|