Du kan skifte rødvinssaucen ud med Arla Karolines Køkken® Mornaysauce 4%.
10828 kJ / 2588 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 30,1 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 12 g |
Fedt: | 26 % | 3,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
2½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2½ tsk |
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
300 g |
½ liter | |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
Hakket frisk timian - eller 2 tsk tørret
|
2 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Rødløg eller zittauerløg i tynde både (ca. 200 g)
|
2 |
Rapsolie
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Fintsnittet savojkål
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Pærer i lange tynde skiver (ca. 200 g)
|
2 |
Rapsolie
|
2 tsk |
Grofthakkede valnøddekerner
|
25 g |