Ca. 20 min. ved 250° - traditionel ovn.
Du kan skifte rødvinssaucen ud med Arla Karolines Køkken® Mornaysauce 4%.
10859 kJ / 2595 kcal
467 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 30 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 44 % | 12,1 g |
Fedt: | 26 % | 3,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
½ liter
Rødvinssauce
|
|
---|---|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian - eller 2 tsk tørret
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Rødløg eller zittauerløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
300 g
Fintsnittet savojkål
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2
Pærer i lange tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
25 g
Grofthakkede valnøddekerner
|