8702 kJ / 2080 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 27,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 13,6 g |
Fedt: | 15,7 % | 1,7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
10 g
Smør
|
|
---|---|
3 skiver skrællet frisk ingefær på størrelse med 2-kroner
|
|
1
Renset rød chilipeber
|
|
3
Tørrede limeblade
|
|
320 g
Risottoris (ca. 4 dl)
|
|
½ liter
Vand
|
|
1 lille dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Skinke- eller wokstrimler
|
|
½
Knoldselleri i stave (ca. 200 g)
|
|
4
Gulerødder i stave (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
200 g
Fintsnittet savojkål
|
|
1 tsk
Groft salt
|
200 g
Hytteost
|
---|
Sød chilisauce
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|