Sæt fisken i en kold ovn. Indstil på 225° og bag i ca. 15 min. - traditionel ovn.
9536 kJ / 2279 kcal
496 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 24,6 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 13 g |
Fedt: | 30,8 % | 4,1 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
500 g
Renset torskefilet
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Strimlet savojkål
|
|
5
Gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
240 g
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
---|