Bagt torsk med citronsauce
30 min
•
Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.
Ingredienser
500 g
Renset torskefilet
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Strimlet savojkål
|
|
5
Gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
3 dl
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9542 kJ / 2281 kcal
Næringsindhold pr. 100g
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 24,6 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 10,8 g |
Fedt: | 30,8 % | 3,4 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.