Mælkesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

15 min

En nem opskrift på hjemmelavet mælkesauce. Tilsæt persille - og du har en persillesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter letmælk
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • 25 g smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillonen. Tilsæt smør og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Smag mælkesaucen til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag