Mælkesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

15 min

En nem opskrift på hjemmelavet mælkesauce. Tilsæt persille - og du har en persillesauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter letmælk
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • 25 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillonen. Tilsæt smør og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Smag mælkesaucen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: