Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan også bage grøden i muffinsforme og servere portionsvis. I stedet for kardemommefrø kan du bruge stødt kardemomme.
7062 kJ / 1688 kcal
660 kJ / 158 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 13,2 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 17,9 g |
Fedt: | 40,7 % | 7,3 g |
2
Pærer i grove tern (ca. 250 g)
|
|
---|---|
3½ dl
Grovvalsede havregryn
|
|
40 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
25 g
Kokosflager
|
|
50 g
Dadler i mindre stykker
|
|
2 spsk
Rørsukker
|
|
¼ tsk
Knuste kardemommefrø
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1
Knivspids groft salt
|
2½ dl
Mælk
|
|
---|---|
2
Æg
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
---|