Søndagens luksusgrød bagt med pærer, dadler og valnødder

Søndagens luksusgrød bagt med pærer, dadler og valnødder

30 min Morgenmad og brunch
Denne type grød er det, man på engelsk kalder "baked oatmeal" - en ovnbagt grød, som kan varieres i det uendelige. Brug de gryn og krydderier du har i skabet til at lave en bagt grød med - og server den med frugt, mælk eller yoghurt. Er der bagt grød tilbage fra morgenmaden, smager den også fortrinligt til eftermiddagskaffen!
Mere inspiration

Har du rester af grød er det altid dejligt med en gang klatkager.

Velbekomme!
Tip

Du kan også bage grøden i muffinsforme og servere portionsvis. I stedet for kardemommefrø kan du bruge stødt kardemomme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7182 kJ / 1717 kcal

Næringsindhold pr. 100g

672 kJ / 161 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 14,3 % 5,7 g
Kulhydrat: 45,3 % 17,9 g
Fedt: 40,4 % 7,3 g

Ingredienser