Pasta med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

En nem vegetarisk pastaret med grøntsager - squash, champignoner og valnødder. Pastaretten kan varieres alt efter sæson.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 10 g smør
  • 1 grøn squash i grove tern (ca. 300 g)
  • 2 porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
  • 200 g champignoner i skiver
  • 1 rød peberfrugt i grove stykker (ca. 150 g)
  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med krydderurter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g grofthakkede valnøddekerner
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Tilbehør

  • 200 g ristet groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom pastaen i det kogende vand og kog den ved jævn varme i 9-10 min. - til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits squash, porrer, champignoner og peberfrugt ca. 3 min. Vend pasta i grøntsagerne. Tilsæt fraiche, salt og peber og lad det koge sammen med grøntsagerne i ca. 3 min. Kom pastaretten i et fad og drys med valnødder og citronskal. Server straks med brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag